Tarieven en tijden

Tijden

Wij wandelen met honden uit Zwolle op maandag t/m vrijdag. In het weekeinde wordt er gewandeld in overleg.

Tarieven

Maandabonnement uitlaatservice

1 x per week uitlaten € 36,25 per maand (per keer 9,18)
2 x per week uitlaten € 72,25 per maand (per keer 9,15)
3x per week uitlaten € 108,25 per maand (per keer 9,14)
4x per week uitlaten € 143,50 per maand (per keer 9,08)
5x per week uitlaten € 178,00 per maand (per keer 9,01)

Uitlaatservice wandelingen zonder maandabonnement

losse wandeling € 10,75 per wandeling
Wandeling weekeinde 15 min (indien mogelijk € 15,00 per wandeling
Individuele wandeling 15 min (indien mogelijk € 10,75 per wandeling
* Tarieven zijn incl kortingen voor automatische incasso en sleutelkluis

Toelichting

Met een maanabonnement is uw hond verzekerd van zijn/haar plek in de groep. U betaalt elke maand een vast bedrag vooruit.

In het maandbedrag zijn onze vakanties en de nationale feestdagen verrekend. De bedragen zijn bebaseerd op 48 uitlaatweken per jaar. Het totale bedrag is over 12 maanden verdeeld, waardoor u iedere maand hetzelfde bedrag betaalt. Het maandbedrag loopt dus gewoon door, ook tijdens uw en onze vakanties.
U sluit het abonnement af voor minimaal 12 maanden. Daarna is het op te zeggen per kalendermaand. De opzegtermijn is minimaal 1 maand. Wijzigen van abonnementsvorm hierbinnen is mogelijk mits u dit een maand van tevoren aangeeft.

Vakantiesluitingen De uitlaatservice is 2x per jaar een periode gesloten. Twee weken in de zomervakantie en twee weken in de Kerstvakantie.

Inhalen van wandelingen Mocht uw hond een keer niet mee kunnen wandelen en houdt dit geen verband met vakanties of feestdagen? Geen probleem. U kunt deze in dezelfde maand op een andere dag inhalen mits er plaats is.
Wandelingen zijn niet mee te nemen naar een volgende maand. Er vindt geen restitutie plaats. De extra wandelingen naast de maandelijkse wandelingen, worden verrekend als losse wandeling.

Uitval door ziekte hond Mocht uw hond langdurig ziek worden of geblesseerd raken en wilt u toch zijn/haar plek in de groep gereserveerd houden dan is er de mogelijkheid om een reserveringstarief te betalen. Dit is 25% van het gebruikelijke maandbedrag en loopt per hele maand. Dit kan ingaan 7 dagen na de eerst uitgevallen wandeling. Let wel: U moet dit zelf bij ons aanvragen met een dierenartsverklaring.

Kortingen Bij gebruik van automatische incasso, krijgt u € 1,- korting per maand op uw abonnement. Als u uw sleutel bewaart in een sleutelkluis bij uw deur, ontvangt u een jaar lang € 1,- korting per maand. Een tweede hond krijgt 35% korting op de wandelingen.

Sleutelkluis Het is mogelijk om via ons een moderne, degelijke sleutelkluis aan te schaffen, zodat u de huisdeursleutel in eigen beheer kunt bewaren. De aanschafprijs hiervan is 50 euro. Wij hangen deze desgewenst voor u op.