Boudewijn

Mijn naam is Boudewijn Blaauwhof en ik woon in de wijk Stadshagen in Zwolle samen met mijn poes Issy en hond Tiggy. Ik ben opgeroeid met 2 Golden Retrievers. Ik was als jonge jongen altijd al helemaal gek op dieren, vooral op honden.
Toen ik een keus mocht maken voor een studierichting was het daarom ook niet zo gek dat ik de opleiding VMBO Dierverzorging koos. Na het behalen van het diploma daarvan, lag het voor mij erg voor de hand om verder te gaan in de ingeslagen richting. De opleidingen MBO dierverzorging niveau 2 daarna niveau 3 aan de Groene Welle te Zwolle volgden met goed resultaat.
Natuurlijk heb ik verschillende cursussen gedaan om honden beter te begrijpen. Zo heb ik onder andere een cursus Gedragstherapie bij de hond gedaan bij de Martin Gaus hondenschool in Zwolle. Op dit moment heb ik de eerste modules van de opleiding Erkend Hondenuitlaatservice gevolgd.
Met mijn diploma's op zak zocht ik iets om mijn passie voor honden in kwijt te kunnen, en waar zou ik dat beter kunnen als bij een hondenuitlaatservice.

Hopelijk mag ik ook van uw hond(en) nog lang genieten!