Werkwijze

Uitlaatservice

Uw hond wordt bij u thuis opgehaald. Nadat ook de andere honden zijn opgehaald, rijd ik naar de uitlaatlocatie.

Omdat het aantal plaatsen in de omgeving van Zwolle waar je prettig en veilig honden in groepsverband uit kan en mag laten steeds beperkter wordt en de overige plaatsen steeds drukker bezet worden door collega's, was ik al een tijd op zoek naar een eigen terrein.

Tegenwoordig heeft Hondsdraf de beschikking over een geheel omheinde speelweide en een bosrand. Bij elkaar maar liefst 10.000m2 speelplezier! Het grote voordeel is dat ik mijn aandacht hier volledig op de honden kan richten en niet meer alert hoef te zijn op vee, wild en passanten. Hierdoor is het mogelijk om de honden een uur lang veilig en onbekommerd te laten snuffelen, rennen en spelen met elkaar. De honden weten elkaar steeds weer te activeren en zorgen er zo voor dat ze zich niet vervelen tijdens de wandeling. Uw hond krijgt onder de wandeling alle aandacht en wordt steeds in de gaten gehouden.

Alle uitwerpselen worden van het veld verwijderd om het schoon te houden.

Ter afwisseling gaan we, mits de groep er geschikt voor is, ook wel naar andere wandelplaatsen. Bijvoorbeeld naar de Agnietenplas, de Wijtmenerplas of het Zwolse bos.

Na de wandeling krijgen de honden water bij de auto. Vervolgens worden de honden weer naar huis gebracht, waar ze eventueel hun eten krijgen.

Uitlaatservice met dagopvang

Wil je meer dan alleen uitlaatservice voor je hond?

Een combinatie van uitlaatservice en dagopvang kan ook.
Wij halen je hond tussen 11:00u en 13:00u op bij jou thuis. We gaan dan eerst een wandeling te maken op ons grote losloopterrein samen met zijn hondenvriendjes. Na de wandeling gaat je hond met ons mee naar on hondenhotel waar hij de rest van de dag verblijft. Er staan een hondenbank en manden met kleedjes om te luieren en uit te rusten van de wandeling. Als hij wil kan hij nog even lekker snuffelen of rondrennen in de speelweide. Net waar je hond zin in heeft. Aan het eind van de dag haal je je hond op de afgesproken tijd tussen 17:00u en 19:00u bij ons op.