Nienke


Nienke met één van haar honden“Mijn naam is Nienke Heij, ik ben 31 jaar en ik woon in het prachtige Zwolle Zuid. Ik heb mijn bachelor diploma Diergeneeskunde en heb tijdens mijn periode op de Universiteit in Utrecht ook veel geleerd over welzijn en gedrag van honden en andere diersoorten.

Tijdens mijn master Diergeneeskunde heb ik helaas de keuze moeten maken om te stoppen met de opleiding vanwege gezondheidsredenen. Maar deze keuze gaf ook weer ruimte voor nieuwe uitdagingen!

Er kwam weer meer ruimte voor creatieve bezigheden en meer tijd voor de dieren!

Samen met mijn vriend hebben we een tijdje honden opgevangen en geholpen met het herplaatsen hiervan. Ondertussen hebben we nu zelf 2 adoptie hondjes een forever home gegeven in ons gezellige huisje strak naast het park. We hebben Luna, een dwergpoedeltje van 12 jaar, en onze Tess, een Corgi mix van 2 jaar. Daarnaast hebben we ook nog een mooie zwarte kater, Duvel, die zich prima thuis voelt tussen onze 2 hondjes.

Naast mijn liefde voor honden en katten ben ik ook nog veel te vinden op stal tussen mijn paarden. Samen met mijn vriend zijn we ook geregeld te vinden op evenementen waar we als horseboarding team de baan door racen of tijdens het geven van trainingen in deze relatief nieuwe tak van paardensport.

De rode draad van mijn leven is dan ook wel echt de dieren. Daarom vind ik het super leuk dat ik nu bij Hondsdraf aan het werk ben tussen alle leuke en lieve honden.”

Hondjes van NienkeHorseboarding